fbpx

Detoxifierea înseamnă îndepărtarea eficientă a unei substanțe toxice sau reducerea efectului ei nociv la un nivel sigur care să nu amenințe sănătatea.

Publicul larg este din ce în ce mai interesat de detoxifiere.

Detoxifierea înseamnă îndepărtarea eficientă a unei substanțe toxice sau reducerea efectului ei nociv la un nivel sigur care să nu amenințe sănătatea.

Detoxifierea naturală este în continuă desfășurare în organism, ficatul, rinichii și intestinele jucând rolurile principale, alături de piele și plămâni. Funcția de bază a ficatului, rinichilor și intestinelor este de a separa substanțele nedorite din organism, de a le depozita temporar și apoi de a le îndepărta.

Din păcate însă, nu trăim sănătos. Utilizarea substanțelor chimice în agricultură, un mod de viață grăbit, obiceiurile alimentare nesănătoase și utilizarea aditivilor artificiali în alimente și băuturi în cele din urmă ne împovărează organismul cu substanțe toxice atât de mult încât la un moment dat organele de detoxifiere nu mai reușesc să le elimine din organism într-o manieră naturală.

Acesta este miezul problemei. Faptul este că acolo unde detoxifierea încetează să mai funcționeze în organism, încep bolile civilizației. Acest lucru duce în mod logic la întrebarea dacă există o modalitate eficientă de detoxifiere care ar putea să ne protejeze corpul împotriva substanțelor nocive. Din fericire, astăzi există, și la un nou nivel de calitate.

Enterosgel este un dispozitiv medical destinat uzului intern care adsoarbe în mod ireversibil substanțele toxice în intestine și previne sau atenuează iritarea mucoasei intestinale. În același timp, el împiedică scurgerea substanțelor toxice în fluxul sanguin, reducând astfel conținutul total al acestor substanțe în organism. Din acest motiv este important sa folosiți Enterosgel dacă vreți să scăpați definitiv de kilogramele în exces printr-o dietă sau preparate de detoxifiere.

Enterosgel (hidrogel polimetilsiloxan polihidrat/acid metisilicic) are un avantaj major față de alte forme de detoxifiere prin faptul că leagă de sine doar metaboliții toxici și microflora patogenă și îi expulzează din organism prin scaun. Nu este absorbit în sânge, nu este toxic și nu pătrunde în țesutul corpului. Utilizarea proprietăților de adsorbție ale anumitor substanțe este o modalitate eficientă de detoxifiere a organismului, profitând de abilitățile acestor substanțe de a elimina substanțele toxice pentru organism de la suprafața mucoasei tractului digestiv prin mecanismul de adsorbție a acestora în structura sa poroasă.

Esența aplicării medicale a Enterosgelului, este indicația lui largă pentru afecțiuni asociate cu diaree acută de orice cauză (bacteriană sau virală), diaree cronică de orie cauză, intoxicații alimentare, indigestie, dezechilibre ale florei intestinale, ulcer gastric și duodenal, insuficiență hepatica și renală cronică, boli alergice, afețiuni dermatologice, toxemie gravidică etc.