fbpx
Sindromul Intestinului Iritabil cu Diaree

Sindromul Intestinului Iritabil cu Diaree

Enterosgel este un adsorbant intestinal inovator, dovedit clinic* că poate fi utilizat pentru terapia simptomatică a Sindromului Intestinului Iritabil cu Diaree.

Diaree și tulburări digestive

Diaree și tulburări digestive

Enterosgel se administrează pe cale orală cu 1-2 ore înainte sau după masă. Este recomandat să omogenizați doza într-un pahar cu apă înainte de administrare.

Diareea călătorului

Diareea călătorului

Bucura-te de o vacanta linistita impreuna cu familia ta!

Pentru copii

Pentru copii

Enterosgel se poate administra în siguranță la copii, femei însărcinate și care alăptează.

* Studiul denumit "RELIVE IBS-D" a fost publicat într-una dintre revistele medicale cu cel mai mare impact în domeniul Gastroenterologie - revista "GUT"!

Efectele clinice principale ale Enterosgel:

  • Tratament in Sindromul de Intestin Iritabil asociat cu Diaree

  • Ajuta la refacerea florei gastrice intestinale

  • Atenuează sau previne reacțiile toxice și alergice

  • Ajută la tratarea diareei

  • Calmează diareea, durerile abdominale, balonarea și nevoia de defecare la pacienții cu SII-D (Sindromul Intestinului Iritabil cu Diaree)

  • Ameliorează simptomele de indigestie (dispepsie)

  • Accelerează eliminarea alcoolului din organism

  • Protejează mucoasa gastrică și ajută la vindecarea leziunilor acesteia

  • Scade toxicitatea la nivelul ficatului și al rinichilor

Ce este Enterosgel?

Enterosgel este un adsorbant intestinal inovator pe bază de siliciu organic și apă purificată, dezvoltat pentru a lega și a elimina din organism toxinele, substanțele dăunătoare, agenții patogeni și alergenii din tractul gastrointestinal.

Enterosgel este eliminat din organism pe cale naturală, împreună cu substanțele dăunătoare și toxinele adsorbite pe suprafața sa. Acest lucru este benefic în tratamentul diareei acute sau cronice asociată cu Sindromul Intestinului Iritabil (SII-D).

Enterosgel calmează diareea, durerile abdominale, balonarea și nevoia stringentă de defecare la pacienții cu SII-D (Sindrom de Intestin Iritabil cu Diaree)Detoxifierea înseamnă îndepărtarea eficientă a unei substanțe toxice sau reducerea efectului ei nociv la un nivel sigur care să nu amenințe sănătatea.

Publicul larg este din ce în ce mai interesat de detoxifiere.

Detoxifierea înseamnă îndepărtarea eficientă a unei substanțe toxice sau reducerea efectului ei nociv la un nivel sigur care să nu amenințe sănătatea.

Detoxifierea naturală este în continuă desfășurare în organism, ficatul, rinichii și intestinele jucând rolurile principale, alături de piele și plămâni. Funcția de bază a ficatului, rinichilor și intestinelor este de a separa substanțele nedorite din organism, de a le depozita temporar și apoi de a le îndepărta.

Din păcate însă, nu trăim sănătos. Utilizarea substanțelor chimice în agricultură, un mod de viață grăbit, obiceiurile alimentare nesănătoase și utilizarea aditivilor artificiali în alimente și băuturi în cele din urmă ne împovărează organismul cu substanțe toxice atât de mult încât la un moment dat organele de detoxifiere nu mai reușesc să le elimine din organism într-o manieră naturală.

Acesta este miezul problemei. Faptul este că acolo unde detoxifierea încetează să mai funcționeze în organism, încep bolile civilizației. Acest lucru duce în mod logic la întrebarea dacă există o modalitate eficientă de detoxifiere care ar putea să ne protejeze corpul împotriva substanțelor nocive. Din fericire, astăzi există, și la un nou nivel de calitate.

Enterosgel este un dispozitiv medical destinat uzului intern care adsoarbe în mod ireversibil substanțele toxice în intestine și previne sau atenuează iritarea mucoasei intestinale. În același timp, el împiedică scurgerea substanțelor toxice în fluxul sanguin, reducând astfel conținutul total al acestor substanțe în organism. Din acest motiv este important sa folosiți Enterosgel dacă vreți să scăpați definitiv de kilogramele în exces printr-o dietă sau preparate de detoxifiere.

Enterosgel (hidrogel polimetilsiloxan polihidrat/acid metisilicic) are un avantaj major față de alte forme de detoxifiere prin faptul că leagă de sine doar metaboliții toxici și microflora patogenă și îi expulzează din organism prin scaun. Nu este absorbit în sânge, nu este toxic și nu pătrunde în țesutul corpului. Utilizarea proprietăților de adsorbție ale anumitor substanțe este o modalitate eficientă de detoxifiere a organismului, profitând de abilitățile acestor substanțe de a elimina substanțele toxice pentru organism de la suprafața mucoasei tractului digestiv prin mecanismul de adsorbție a acestora în structura sa poroasă.

Esența aplicării medicale a Enterosgelului, este indicația lui largă pentru afecțiuni asociate cu diaree acută de orice cauză (bacteriană sau virală), diaree cronică de orie cauză, intoxicații alimentare, indigestie, dezechilibre ale florei intestinale, ulcer gastric și duodenal, insuficiență hepatica și renală cronică, boli alergice, afețiuni dermatologice, toxemie gravidică etc.

Farmacii partenere

PARTENERI

PARTENERII NOSTRI