fbpx

Diaree acută
Prima administrare: 2 doze standard urmate de cate 1 doză după fiecare scaun. Odată ce diareea s-a oprit este recomandat să continuați tratamentul cu Enterosgel încă 5 zile folosind schema de dozare standard în funcție de vârstă.

Sindrom de Intestin Iritabil cu Diaree
Prima administrare: 2 doze standard urmate de cate 1 doză după fiecare scaun. Odată ce diareea s-a oprit este recomandat să continuați tratamentul cu Enterosgel până la 30 zile, folosind schema de dozare standard în funcție de vârstă. Pauza dintre utilizarea repetată trebuie să fie de cel puțin 3 zile.

Intoxicații severe

Doza standard poate fi dublată în primele 3 zile de tratament.

Profilaxia aterosclerozei și bolilor coronariene

Adulți: 1 doza standard de 3 ori pe zi timp de 4-6 săptămani
Profilaxia intoxicatiilor cronice la persoanele care trăiesc în condiții de mediu precare sau care lucrează în locuri unde sunt expuse la riscuri profesionale.
2 doze standard o dată pe zi sau 1 doză standard de două ori pe zi timp de 7-10 zile în fiecare lună.

Se recomanda și în detoxifierea organismului

1 doză standard de 3 ori pe zi timp de 10-14 zile. Este recomandat să repetați cura de detoxifiere de 3-6 ori pe an.

Recomandari privind durata tratamentului

În cazurile de otrăvire este recomandat să luați Enterosgel timp de 3-5 zile. În cazul expunerii continue la substanțe toxice sau în cazul bolilor alergice, tratamentul cu Enterosgel este recomandat timp de 2-3 săptămani.

Întrerupeți tratamentul cu preparatul ENTEROSGEL® dacă nu aveți scaun timp de 1-2 zile, măriți aportul de apă și continuați tratamentul după un alt scaun.